Site-ul nostru, se angajeaza sa nu transmita datele furnizate de utilizatorii site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul comunicarii cu clientii sai, al confirmarii comenzilor al informarii clientilor cu privire la functionarea site-ului si a unor oferte speciale sau promotii.

nostru va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe nostru, privind evolutia si statusul comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. Site-ul nostru poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin Newsletter-ul site-ului si poate trimite cupoane cadou, felicitari sau alte mesaje.

Site-ul nostru poate sa colecteze si alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume si versiunea browser-ului de internet, sistem de operare, inclusiv alti parametri) furnizati de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la site si pot fi folosite de catre nostru pentru a imbunatati serviciile oferite Clientilor sau Utilizatorilor sai, sau cu scop statistic.

Site-ul nostru nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date.

Site-ul nostru isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul site-ului nostru precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati fost de acord sa le respectati.

Pentru informatii, sugestii sau reclamatii, va rugam sa ne contacati la adresa de email:  [email protected]

Navigation
Close

My Cart

Great to see you here !

A password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our politică de confidențialitate.

Already got an account?

Close

Categories